Често задавани въпроси (FAQ)

Как да използваме Hair E win?

За най-добри резултати, използвай серума всяка вечер преди лягане. Нанасяй по 2-3 пипетки в корените и особено в по-засегнатите от косопада области. След това внимателно масажирай скалпа с възглавничките на пръстите в продължителност на 2-3 минути.

За кого е подходящ да се използва Hair E win?

Hair'E win е подходящ за хора страдащи от косопад по различни причини, като следствие от химиотерапии или след тежки заболявания. Продуктът е подходящ да се използва и от всеки, който мечтае за постигането на дълга коса за кратък период от време.

Кога виждаме първоначален ефект от продукта?

До 3 седмици ще видиш новоизрастнала коса – особено в областта на челото. При ежедневно използване на продукта, ще забележиш значителни резултати в дължината на косата след втория месец.

Hair E win подходящ ли e за мъжки бради?

Да, подходящ е. Препоръчително е продуктът да се нанася всяка вечер до 1-2 пипетки, особено в участъците, където липсва коса. Следва да се масажира добре с пръсти до 2-3 минути.

За какъв период от време да използваме Hair E win?

За най-добри резултати – препоръчваме да използваш серума 2 пъти в годината по 3 месечен курс. В продължителност на 3 месеца нанасяй серума всяка вечер. След това нанасяй по 2 пъти в седмицата. За осезаем ефект направи още един курс от 3 месеца. Така с Hair'E win ще постигнеш мечтаната дължина коса.

Hair E win подходящ ли e за вежди?

Да, подходящ е. Нанасят се от 1 до 2 капки на всяка вежда и с подходяща четчица за вежди се сресват. Не се препоръчва при направен микроблейдинг.

Колко дни отнема доставката?

При направена поръчка в рамките на работно време, пратката се изпраща на същия ден. Куриерска фирма доставя пратката на следващия ден, с изключение на някои населени места, в които куриерската фирма няма офиси.

Hair E win подходящ ли e за мъже?

Да, подходящ е. Този продукт е унисекс. Подходящ е и за мъже, които са с ранен стадий от оплешивяване.

Hair E win подходящ ли е за деца?

Да, подходящ е. Съставките, които са в серума нямат причина за странични ефекти при използването на продукта.

Hair E win подходящ ли е за бременни жени?

Да, подходящ е. Съставките, които са в серума нямат причина за странични ефекти при използването на продукта по време на бременност.

Възможно ли е да използваме постоянно Hair E win?

Да, не е проблем. Няма странични ефекти при постоянното използване на продукта, защото той съдържа само естествени съставки.

Hair E win подходящ ли е за кърмачки?

Да, подходящ е. В този процес е много удачно да се използва, тъй като косопадът възниква вследствие на хормоналния дисбаланс след раждане.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас