Общи условия за ползване

Моля, прочетете внимателно тези условия, преди да разглеждате или пазарувате на уебсайта. Разглеждайки или пазарувайки в Уебсайта, вие (посочени като "вие", "клиент", "потребител" или "купувач") потвърждавате и се съгласявате да приемете настоящите Общи условия и правила.

"Ефит" ЕООД

ЕИК: 207291806

гр. София, ул. "Йордан Трифонов" 8, офис 41.

Hair'E win не носи отговорност при неправилна употреба на нашите продукти и устройства, нито за информация, предоставена на други уебсайтове.

 

Потребителски Профил

 

Трябва да се регистрирате в Уебсайта, за да пазарувате, да използвате някои услуги и да се възползвате от специални промоции и дейности.

 

От съображения за сигурност на всеки клиент е разрешено да създаде само един регистриран профил с един и същи имейл. За клиенти, които се опитват да създадат няколко профила с една и съща електронна поща, си запазваме правото да прекратяваме акаунти без допълнително предупреждение.

 

В съответствие с митническите разпоредби клиентите трябва да предоставят валидни и точни данни. Всички имена на получателя, адрес и име на платеца трябва да са валидни. В някои страни получателят може да трябва да представи личната си карта или паспорт, за да освободи пратката или за целите на потвърждаване на плащането. Клиентите носят пълна отговорност за точността на данните, които предоставят на Уебсайта. Ако някоя информация е неточна и възпрепятства изпращането или доставката или митническо освобождаване, Hair'E win няма да носи отговорност и няма да дължи компенсация в такива случаи.

 

Hair'E win винаги ще се съобразява със закона и ние любезно напомняме на потребителите да направят същото. Като вносители клиентите са отговорни да спазват всички закони и разпоредби в техните страни.

 

Поръчка

 

Имайки предвид търсенето и/или наличностите на някои от продуктите, предлагани на уебсайта, Hair'E win може да се наложи да ограничи броя на продуктите, налични за закупуване. Hair'E win си запазва правото да променя наличните количества за покупка по всяко време, дори и след като направите поръчка.

 

След изпращане на поръчката, доставката и транспорта са отговорност на трета страна, логистична компания. През този етап пълната собственост върху продукта(ите) принадлежи на купувача (в случаите, когато продуктите са предплатени), следователно цялата свързана отговорност и рискове по време на транспортиране се поемат от купувача.

 

Анулиране на Поръчка

 

Клиентите могат да анулират поръчката си по всяко време преди изпращане на доставката, но само ако продуктите не са вече платени. За повече информация се свържете с нас чрез контактната форма в сайта. Ако поръчката е вече изпратена, поръчката не може да бъде анулирана, променена или възстановена.

 

Изпращане и Доставка

 

Времето за доставка, указано на уебсайта, се отнася за приблизителното време за изпращане на поръчките (24-72 часа). Тъй като реалната доставка на вашата поръчка може да бъде повлияна от много фактори, които са извън контрола на Hair'E win, препоръчваме, ако клиентите имат специален повод или събитие, за което желаят да използват своя продукт, да поръчат продуктите си достатъчно по-рано. Hair'E win не носи отговорност за закъснели доставки. Ние ще бъдем на ваше разположение, за да подсигурим безпроблемно Ви пазаруване.

 

Може да има случаи, когато Hair'E win потвърждава поръчката ви, но впоследствие научава, че тя не може да ви бъде доставена. В случай, че Hair'E win не успее да предостави поръчан продукт своевременно, Hair'E win ще се свърже с клиентите и ще предложи да отмени поръчката и да възстанови изцяло стойността на покупката.

 

Времето за изпращане и доставка се изчислява в работни дни от понеделник до петък. В случай на големи празници, като Коледа, Черен петък и др., моля, предвидете допълнително време за доставка.

 

Клиентите са отговорни за предоставянето на пълни и точни адреси за доставка. Hair'E win не може да прави промени в адреса ви за доставка, след като поръчката е била изпратена. Hair'E win не носи отговорност за загубени пакети поради непълни или неточни адреси.

 

Ако купувачът откаже пратката поради вносни мита или данъци, купувачът поема пълна отговорност за всички разходи, свързани с процеса.

 

Всички пратки, отчетени като „доставени“ от логистичните компании, се считат за доставени. В този случай Hair'E win не може да бъде подведен под отговорност за неизпълнение.

 

Ако адресът, до който е изпратена поръчката и друга информация за контакт са точният адрес и коректната информация за контакт, както са предоставени от клиента, Hair'E win не носи отговорност при връщане на пратката.

 

Каквото бъде поръчано от клиента, това е, което ще бъде доставено. Не можем да носим отговорност, ако клиентът получи грешен продукт, защото е направил грешна поръчка. В този случай, при желание за замяна от страна на клиента, транспортните разходи се поемат от него.

 

Условия за връщане

 

Можете да върнете неотворени и неизползвани продукти в рамките на 24 часа след доставката за пълно възстановяване на сумата. Компанията Hair'E win не носи отговорност за разходите за връщане на пратките, освен в случаите на дефектен продукт/и. Моля, бъдете информирани, че ще възстановим само стойността на продуктите, без първоначално платените разходи за доставка! Всички разходи за доставка ще бъдат за сметка на клиента. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок до 10 дни!

 

Цени

 

Цените и наличността на продуктите подлежат на промяна без предизвестие. За международни пратки цените не включват вносен данък и мита, в случай че вашата пратка бъде проверена и бъде счетена за облагаем продукт от местните митнически служби. Заплащането на такива такси е отговорност на купувача.

 

Купувайки продуктите на Hair'E win от www.hairewin.com вие потвърждавате, че разбирате всички описани по-горе потребителски изисквания.

 

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната форма в сайта.