Защо Hair’E Win не подкрепя Черен Петък?

Защо Hair’E Win не подкрепя Черен Петък?

Като чуеш месец ноември, какви асоциации правиш? Най-вероятно се сещаш за оферти, намаления, ниски цени… Да! Това е месецът на Черен петък, който се превърна в едно от най-очакваните събития за годината както за крайните потребители, така и за бизнесите. Историята на Черния петък всъщност ни води към американските корпоративни гиганти, които се опитват да се отърват от непродадената си стока и същевременно се надяват да закупиш и някой друг продукт. Тази “истерия” скоро обхваща целия свят и вече почти няма бизнес, който да не предлага оферти на Черен петък. Ние смятаме, че това е култура на маниакално пазаруване, която често води до разочароващи покупки. 

Защо Hair’E Win не участва в Черен петък?

Не ни разбирай погрешно, офертите са чудесен начин да се промотира нов продукт, така че потребителите да имат шанс да го изпробват. Понякога пък е възможно да удариш шестица от тотото с намаление на любим артикул от бранд, който обичаш. Това, с което не се припознаваме е необмисленото и истерично изкупуване на продукти по време на Черен петък, които по-късно или ще съжаляваш, че ги закупи, или просто няма да използваш втори път. Да не говорим, че често се случва бизнесите да пускат подвеждащи промоции, които изглеждат като изгодни сделки, но са със съмнителна стойност или условия. Ето защо те съветваме да проверяваш внимателно предложенията, да четеш отзиви и да обмислиш стойността, която получаваш за всяка покупка.

Ние държим на стойността на бранда си и сме убедени в качеството на продукта, който сме създали. Именно затова избираме да не участваме в шопинг събитието на Черен петък. Смятаме, че проблемите с косопада и изтъняващата коса се нуждаят от целогодишно внимание, а не само в периода около изгодните оферти. Грижата за скалпа и косата е един постоянен процес, който изисква освен друго и голяма доза търпение. Освен това на нашия сайт ще откриеш, че ние имаме промоционален пакет 3+1 безплатен серум, който сме подготвили от самото начало на създаването на бранда. Идеята ни е да дадем възможност на всеки да използва продукта на изгодна цена за препоръчителния терапевтичен курс от 3 месеца.  

Причините да се довериш на Hair’E Win

Посланието ни към теб е да пазаруваш съзнателно и да избираш продукти на брандове, които носят истинска стойност за теб. Разглеждай всяка покупка като инвестиция за себе си в дългосрочен план. В този ред на мисли, ако търсиш продукт, който наистина работи срещу проблемния косопад и в същото време възвръща здравословния вид на косата, тогава ти препоръчваме да използваш натуралния серум – Hair’E Win. 

Създаден по собствена рецепта и с теставана формула, този продукт гарантира истински резултати. Вдъхновението дойде точно поради причината, че на нашия пазар не се откриват достатъчно добри продукти, които предлагат решение срещу косопада. С Hair’E Win можеш да постигнеш мечтаната дължина коса, която привлича всички със здравия си и красив вид. Благодарение на активните съставки за растеж на косата, ти ще видиш резултати до няколко седмици след редовна употреба на продукта. Увери се в ефекта от действието на натуралната козметика, като се довериш на Hair’E Win. Посети сайта ни, за да научиш повече за нашия бранд и не се колебай да се свържеш с нас, ако искаш да ни попиташ нещо. 


Стареенето на косата е един съвсем нормален процес, който настъпва с времето и не бива да те плаши. Както кожата ни изпитва промени, така и косата започва да изменя своята структура – косъмът става по-слаб и по-податлив на увреждания. В тази статия ще ти разкажем повече за това – какво се случва по време на процеса на стареене и как да поддържаш косата си здрава и силна. 

прочети още

Здравата коса – един от най-важните ни аксесоари. Съзнателно или не, когато говорим за красиви жени, ние асоциираме образа им с дълга, сияйна и омайна коса. Ето защо и много от нас се стремят да я поддържат в най-добрия й вид. Но понякога в желанието си да й дадем най-добрата грижа, се доверяваме на всякакви “съвети”, които може да се окажат вредни, вместо полезни. В тази статия ще разбулим някои митове за косата, в които определено не трябва да вярваш. 

прочети още

Косопадът е често срещано явление при много хора. Обикновено не е повод за притеснение, но ако забелязваш, че ти окапва повече коса от обикновено и усещаш разлика в плътността й, тогава е полезно да разгледаш някои от възможните причини и да обърнеш внимание на проблема. В тази статия ще ти споделим кои фактори влияят върху загубата на коса и как да се справиш с това. 

прочети още

Има някои по-популярни съвети за грижа на косата, за които всеки от нас е чувал. Един такъв, например, е че, за да я запазиш здрава, е добре да избягваш честото използване на преса, сешоар или агресивни химически третирания. Това е страхотно, но всъщност има още много неподозирани начини, по които е възможно да увредиш косата си. Днес ще ти покажем няколко вредни навика, които да избягваш, за да запазиш косата си здрава и красива.

прочети още