За Hair'E win

Hair ‘E win, е серумът който създадох специално за нас жените, които мечтаем за дълга, плътна и красива коса, без екстеншъни. За стимулация за растеж както на косата така и за веждите ни. Тази авторска рецепта и изпробваната формула, която очевидно изненада всички вас с моите резултати, е моята тайна за успех и затова съм изключително развълнувана, че я споделям с вас.
Освен страстта ми към фитнеса и здравословният начин на живот, косата е нещото към което винаги съм имала афинитет и познания още от много малка! Съставките в моя серум “Hair’E win”, както и тяхната комбинация, играят важната роля за бързия растеж на косата, който ще имате!
Рецептата е правена многократно, но допълнителните съставки, които включих допринесоха още по-голям впечатляващ ефект за така желаната дължина!
Този серум е подходящ както за коса, така и за веждите! Тези от вас, които имат тънки вежди и на места, които липсват косъмчета, серумът ще ви помогне да израснат нови.

Втривайте всяка вечер, около 3 пипетки от серума по целия скалп. Препоръчителният период за третиране със серумът за видим ефект върху растежа на косата ви, е минимум 3 месеца, 2 пъти годишно. Като е препоръчително, през почиващият период да се прилага профилактично 2 пъти седмично.